Bonnier Magazines & Brands

Många har höga förväntningar på våra varumärken. Vi också. Vårt mål är att överträffa förväntningarna och ständigt leverera lite till, lite djupare, lite roligare, lite bättre.

Bonnier Magazines & Brands har 53 starka titlar. Vi ger ut livsstilsmagasin och specialtidningar men också digitala produkter såsom sajter, nyhetsbrev, mobila tjänster och webb-tv. Bonnier Magazines & Brands ger även ut böcker och andra produkter samt har en omfattande verksamhet gällande läsarresor och event. Bonnier Magazines & Brands äger även Tidningskungen som är Nordens största återförsäljare av tidningsprenumerationer via internet.

KONCERNEN
Bonnier Magazines & Brands är en del av den familjeägda mediekoncernen Bonnier AB, som har cirka 350 företag och varumärken i 14 länder. VD och koncernchef är Tomas Franzén. Med bas i de nordiska länderna och betydande verksamheter i bland annat USA, Tyskland, Storbritannien och Östeuropa finns verksamheten i 14 länder världen över, med mer än 8.000 medarbetare. Bonnier Magazines & Brands tillhör affärsområdet Magazines tillsammans med Bonnier Publications (Danmark) och Bonnier Corporation (USA).

VILL DU JOBBA HÄR?
Lediga tjänster utannonseras på Bonnier-koncernens webbsida Bonnier.se. Spontanansökningar skickas till arbete@bt.bonnier.se. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på spontana ansökningar men läser alla och sparar dem i cirka ett år.

SNABBFAKTA

VD: Lars Dahmén

OMSÄTTNING: Drygt 1 miljard SEK 2016

ANSTÄLLDA: Cirka 350

HUVUDKONTOR: Stockholm

VERKSAMHET I: Sverige, Norge och Danmark